На перехресті вулиць Колумба і Тракт Глинянський планують реорганізацію руху і розмітку "Вафельницю"

1267245
1267245

На вулиці Колумба, у Львові, планують запровадити реверсивний рух та заборонити паркування. Відповідні зміни до схеми руху погодили сьогодні, 4 грудня, під час засідання міської комісії з безпеки дорожнього руху. Про це інформує « Твоє місто».

За словами в. о. директора житлового господарства та інфраструктури ЛМР Олександра Одинця, зранку та до обіду, 14:00 автомобілі зможуть рухатись вулицею Колумба у напрямку до центру, а після 14:00 год. навпаки — їхати з центру в напрямку Винників із можливістю повернути на вулицю Тракт Глинянський. 

Водночас, Тракт Глинянський матиме дві смуги руху. Уздовж Колумба заборонять хаотичне паркування та перенесуть зупинку громадського транспорту на Личаківській далі за перехрестя у бік Винників. 

Як зазначив  Олександр Одинець, такі заходи тимчасові, і оскільки під час реконструкції перехрестя планують побудувати кільце та додати ще одну смугу руху на Личаківській.

На його думку, це допоможе вирішити проблему заторів на Личаківській та Пасічній. Поки що ж на перехресті Колумба–Тракт Глинянський нанесуть нову розмітку, так звану «вафельницю», аби авто не перешкоджали тим, хто виїжджатиме з вулиці Колумба.

Нова організація дорожнього руху запрацює після того, як Личаківська районна адміністрація встановить відповідні знаки.

varta1.com.ua: Новини