На пляжі в Італії загинув українець, рятуючись від рою ос

Оси жалили всіх, хто наближався, включаючи поліцейських і карабінерів

На пляжі в місті Кротоне, що на півдні Італії, загинув 47-річний громадянин України. Чоловік намагався заховатись у воді від рою ос. Про це повідомляє італійське видання Corriere della Sera.

Інцидент стався в суботу, 27 липня, коли українець перебував на пляжі. Знаючи, що в нього алергія на ос і побачивши їх, чоловік спробував врятуватись від комах, пірнувши в море, але помер у воді.

За даними видання, відразу допомогти чоловікові не вдалося через велику кількість комах навколо. Свідки розповіли, що оси жалили всіх, хто наближався, включаючи поліцейських і карабінерів.

Спершу вважалось, що причиною смерті став анафілактичний шок від укусу. Але в чоловіка не виявили слідів укусів, тому припускається, що в нього стався серцевий напад і він потонув.

Попередній огляд пляжу встановив, що оси облаштувались безпосередньо у піску. У зв’язку з цим мер Кротоне Вінченцо Воче розпорядився закрити пляж, поки його не стане безпечно відвідувати.

Раніше повідомляли: у Рівному врятували чоловіка, якого сильно покусали бджоли

Як пише Corriere della Sera, загиблий 47-річний українець працював інженером, у Кротоне він приїхав на відпочинок із родиною.

varta1.com.ua: Новини

Коментарі