На похорон путініста Маслякова прийшла команда КВК, яка заснована у Львові

Гумористи давно оселилися в рф

Вчора, 11 вересня, росіяни проводили церемонію прощання зі своєю зіркою, ведучим "Клубу веселих і кмітливих" (КВК) Олександром Масляковим, який помер 8 вересня у віці 82 років. Причина та обставини смерті не повідомляються.

На церемонії прощання були присутні багато відомих росіян, а також українці.

Так, на похороні ведучого-путініста Олександра Маслякова засвітилася колишня українська команда КВК "Ескадрон гусар", яка понад 20 років тому була заснована у Львові.

Однак варто зазначити, що учасники команди ще 1995 року переїхали до росії. Учасники "Ескадрону гусар" ще далекого 1995 року обрали країну-агресорку росію після того, як змогли привернути увагу скандального ведучого Маслякова. Що цікаво, вони стали першою командою за всю історію КВК, яка представляла військовий навчальний заклад і Збройні сили рф.

Крім того, попрощатися з Олександром Масляковим також приїхали Гарік Харламов, Дмитро Хрустальов, Алла Міхєєва, Ольга Картункова, Катерина Скулкіна тощо.

Про коміка згадав навіть володимир путін. Він надіслав йому вінок.

Цікаво, що Масляков завжди підтримував путіна і злочинний режим кремля. Він виступав за незаконну анексію Криму, а також позитивно висловлювався щодо повномасштабного вторгнення в Україну. За таку позицію Маслякова внесли в базу "Миротворець".

varta1.com.ua: Новини

Коментарі

В
Ваван

. .. Земля скловатою! 😄😎😂😂😂

Читайте також