На Полтавщині чоловік намався живцем закопати свого собаку (ФОТО)

Завдяки небайдужості людей, які викликали поліцію, вдалося врятувати тварину

ФОТО: ГУНП у Полтавській області

На Полтавщині поліція розслідує факт жорсткого поводження з твариною - в Лубнах чоловік намався заживо закопати собаку. Про це повідомляє пресслужба ГУНП у Полтавській області.

 «До Лубенського райвідділу поліції 14 червня близько 19:30 надійшла інформація від 36-річної мешканки Лубен, що поблизу багатоквартирного будинку по вулиці Садовій невідомий чоловік намагається заживо закопати собаку. Поліція встановлює обставини події», – йдеться у повідомленні.

Отримавши повідомлення про жорстоке поводження з твариною, на місце події прибула слідчо-оперативна група поліції Лубенщини, спеціалісти-криміналісти та лікар ветеринарної медицини.

За попередньою інформацією слідства, 34-річний місцевий мешканець вирішив позбавити життя свого собаку. Чоловік зробив тварині ін’єкцію невідомою речовиною та намагався заживо закопати її недалеко від багатоквартирного будинку.

Завдяки небайдужості людей, які викликали поліцію, вдалося врятувати тварину.

Наразі ветеринари надають собаці кваліфіковану допомогу. 

Фото: ГУНП у Полтавській області

За цим фактом слідчий підрозділ поліції Лубенщини, під процесуальним керівництвом Лубенської окружної прокуратури, вніс відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 299 (Жорстоке поводження з тваринами) Кримінального кодексу України. 

Раніше повідомляли: другокласник із Білої Церкви, під час пожежі у будинку, зумів урятувати себе та собаку

Тривають слідчі дії.

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк