На Полтавщині сталося загадкове вбивство подружжя (ФОТО)

Правоохоронці розслідують усі обставини

Фото ілюстративне

На Полтавщині правоохоронці розслідують вбивство пенсіонерів. Про це інформують у прес-службі поліції Полтавської області.

«До поліції Кременчуцького району 22-го жовтня, близько 13:20 год.,, надійшло повідомлення від громадян, що у смт Градизьк на подвір’ї домогосподарства виявлено чоловіка та жінку без ознак життя», — йдеться у повідомленні.

На місце події одразу прибула слідчо-оперативна група поліції. Розпочато досудове розслідування.

«Прибувши на місце події працівники поліції виявили на подвір’ї домогосподарства чоловіка та жінку з ознаками насильницької смерті. Загиблими виявилися місцеві 65-річні чоловік та дружина. Зараз обставини та мотиви злочину, а також причетних до нього осіб, встановлюють слідчі слідчого управління поліції Полтавщини, експерти-криміналісти, оперативники управління карного розшуку, кінологи та поліцейські Кременчуцького районного управління поліції», — повідомив Євген Рогачов, начальник поліції Полтавщини.

За даним фактом слідчим підрозділом поліції, під процесуальним керівництвом Глобинської окружної прокуратури, розпочато досудове розслідування за частиною 2 статті 115 (умисне вбивство двох осіб) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від десяти до п’ятнадцяти років або довічне позбавлення волі.

Як повідомлялося раніше, на Київщині сталася ДТП.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена