На Полтавщині в одну ніч кілька мешканців замерзли насмерть

Поліція з’ясовує обставини

ФОТО: ілюстративне

До поліції Полтавщини вранці 20 січня надійшли повідомлення від місцевих мешканців про виявлення на вулицях замерзлих людей. Зокрема, такі факти виявлені в селищі Диканьці, в селах Мушти та Марківка Полтавського району. Про це повідомляє поліція в Полтавській області.

За інформацією правоохоронців, в селищі Диканька на вулиці  виявлено чоловіка віком 70-75 років, без ознак життя.

«Його тіло слідчим поліції направлено на судово-медичну експертизу для встановлення причини смерті. Також поліціанти вживають заходів щодо встановлення особи померлого», -  сказано в повідомленні.

 Також зазначається, що в селі Мушти Решетилівської громади виявлено на вулиці 44-річну місцеву мешканку без ознак життя.

«Для встановлення причини смерті її тіло направлено на судово-медичну експертизу. Обставини трагедії з’ясовує слідство», - сказано в повідомленні.

Третій випадок смерті зафіксовано в селі Марківка Терешківської територіальної громади. Під час виїзду на місце події поліцейські виявили поблизу місцевого магазину мертвого місцевого чоловіка 1985 року народження. Його тіло також направлено на судово-медичну експертизу для встановлення причини смерті.

«За попередньою інформацією, є припущення, що у всіх трьох випадках смерть, ймовірно, настала через переохолодження. Тож закликаємо громадян дотримуватися заходів безпеки під час перебування на вулиці, особливо в зимовий період. Враховуйте погодні умови та бережіть себе від переохолодження», - сказано в повідомленні.

Читайте також: на українському кордоні військовослужбовці врятували айтівця, який замерзав на березі річки (ФОТО)

При цьому в поліції зазначають, що, за даними Полтавського обласного центру з гідрометеорології, в області протягом 20-23 січня спостерігається температура вночі 3-8° морозу, вдень 0-5° морозу, вночі сніг, вдень місцями невеликий сніг. На дорогах ожеледиця.

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк

Читайте також