На Прикарпатті група осіб напала на працівника ТЦК: поліція відкрила два кримінальних провадження (ВІДЕО)

Люди побили військового та пошкодили автомобіль

ФОТО: скриншот з відео

Інцидент трапився 4 липня близько опівдня в селищі Ворохта Івано-Франківської області. Там люди перекрили дорогу та заблокували роботу ТЦК. 

Місцеві жителі переконані, що саме через працівників територіального центру комплектування до їхнього населеного пункту не їдуть туристи, внаслідок чого селище втрачає доходи і «починає вимирати». 

За фактами протиправних дій у Ворохті, поліції розпочала два кримінальних провадження.

«Група осіб зухвало та грубо порушували громадський порядок, вчинили конфлікт з військовослужбовцями Верховинського РТЦК та СП, які на той момент виконували свої службові обов’язки. 47-річному військовослужбовцю завдали тілесних ушкоджень та пошкодили автомобіль», - повідомила пресслужба ГУНП в Івано-Франківській області.

Правоохоронці, що прибули на місце події, провели роз’яснювальну роботу з місцевими мешканцями. Конфлікт вдалося оперативно припинити. Надалі поліцейські опитали потерпілих, встановили свідків конфлікту, вилучили відео з камер спостереження та пошкоджений транспортний засіб.  Потерпілого доставили в лікувальний заклад. 

За фактом протиправних дій слідчі розпочали кримінальні провадження за ч. 2 ст. 296 (Хуліганство) та ч. 1 ст. 114 - 1 (Перешкодження законній діяльності Збройних Сил України) Кримінального кодексу України.

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк