На Прикарпатті син намагався спалити живцем батька та матір (ФОТО)

Перед тим чоловік порізав маму ножем

Поліцейські Косівщини викрили чоловіка, який накинувся з ножем на батьків, а після цього розкидав у кімнатах будинку пляшки із легкозаймистою речовиною. Про це повідомили у пресслужбі поліції Івано-Франківської області.

Так, 2 лютого, о 23:30 год, у селі Старий Косів загорівся житловий будинок. За адресою негайно виїхали працівники поліції, рятувальники та експерти-криміналісти.

Спільними зусиллями із поліцейськими, небайдужими громадянами та рятувальниками погасили пожежу.

«Поліцейські встановили, що загоряння сталося внаслідок того, що 25-річний чоловік, який проживав у будинку, розкидав у кімнатах пляшки із легкозаймистою речовиною. Напередодні між підозрюваним і його батьками виник конфлікт, у ході якого син схопив ніж і наніс колото-різані рани матері, а після цього вирішив спалити житло разом із батьками», — повідомили в поліції.

Сусіди викликали поліцію та допомогли батькам вибратися з палаючого будинку, а до приїзду правоохоронців втихомирювали зловмисника.

Внаслідок пожежі, повністю знищено будинок, а потерпілих батьків доправлено до медзакладу: у матері травми від ножових поранень, у батька — опіки тіла.

Слідчі затримали нетверезого чоловіка у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. З місця події вилучено речові докази і скеровано на експертизу.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також