На Прикарпатті вода розмила дороги (фото)

4b6d83ebf54a66ac
4b6d83ebf54a66ac

Вчора, 25 червня, через грозу та сильний вітер рятувальники Прикарпаття виїжджали для ліквідації наслідків негоди. Про це інформують у пресслужбі управління з питань цивільного захисту облдержадміністрації.

Зливи на території Прикарпаття тривали з 17 до 20 години. Рятувальники тричі виїжджали, щоб прибрати повалені дерева із дороги. Зокрема, на проїжджу частину дороги дерева впали у селах Залужжя та Вербилівці, що на Рогатинщині.

Внаслідок сильних опадів, у річці Чорний Черемош піднявся рівень води. Через це пошкодилися два пішохідні містки у селі Шибене, Зеленської ТГ. Перехід є через об’їзні шляхи.

Велика вода також розмила приблизно 50 м дороги місцевого значення «Ільці–Буркут». Через це відсутнє сполучення до села Буркут. Мешканців там немає.

Крім того, у селі Підгороддя рятувальники розрізали дерево, яке через вітер впало на господарську будівлю та перекрило місцеву дорогу.

Також ускладнений проїзд легковими автомобілями на дорозі місцевого значення між селами Бистрець та Шибене. Усе — через нанесення річкового гравію та намулу.

[gallery link=«file» ids=«288117,288118,288119»]

varta1.com.ua: Новини