На Рівненщині чоловік жорстоко вбив вагітну дружину (ФОТО)

Після кількох ударів ножем, 20-річна жінка померла до приїзду медиків

Фото ілюстративне з відкритих джерел

На Сарненщині поліцейські затримали чоловіка за вбивство вагітної дружини.

Як повідомили у Нацполіції Рівненщини, близько першої години ночі сьогодні, шостого квітня, на спецлінію 102 надійшло повідомлення від 54-річної жительки села Дроздинь, що від завданих зятем ножових поранень померла її 20-річна донька.

На місце події виїхали слідчо-оперативні групи та криміналістична лабораторія.

За результатами проведених першочергових слідчих дій поліцейські встановили, що того дня між подружжям, які проживали у селі Старе Село, сталася чергова сварка. 20-річна дружина, яка була при надії, поїхала до батьків у село Дроздинь. Услід за нею приїхав і 27-річний чоловік. Після чергового з’ясування стосунків він зайшов за нею у спальню та узятим на кухні ножем наніс, попередньо, три удари в шию дружині. Від отриманих травм жінка померла до приїзду медиків.

Зловмисник, який був у стані алкогольного сп’яніння, із місця події втік — його на околиці села розшукали працівники карного розшуку та доставили до відділення поліції.

Слідчі за фактом умисного вбивства жінки, яка перебувала у стані вагітності, розпочали досудове розслідування за пунктом 2 частини 2 статті 115 ККУ.

Причетного до скоєного особливо тяжкого злочину затримали у порядку статті 208 КПК України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу.

Фото: НПУ

Читайте також: біля Львова чоловік пограбував, зґвалтував та жорстоко вбив дівчину.

Санкція статті передбачає від 10 до 15 років за ґратами або довічне ув’язнення.

 

 

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий