На Рівненщині депутат вдарив АТОвця сокирою (ВІДЕО)

Мережею поширилось дике відео...

Скриншот відео/Телеграм/Рівне 1283

Мережею поширилось дике відео, зняте начебто у селі Мощаниця, на Рівненщині.

Як повідомляє радіо «Трек», вже на перших 10 с відео видно, як чоловік у рукавицях б’є молотком у скроню босого чоловіка у джинсових шортах, після чого той падає як підкошений.

Інший чоловік намагається машиною виїхати з місця події, а жінка, що знімає, каже, що він не виїде і кричить, щоб показав сокиру.

Дописувач «Telegram»-спільноти «Рівне 1283» стверджує, що до подій, які потрапили на відео, депутат райради двічі вдарив сокирою учасника АТО, а чоловік у рукавицях, що вдарив босого чоловіка молотком — батько депутата. Він начебто приїхав на «розбірки» на тракторі.

"Село Мощаниця, Острозький р-н, депутат райради, він же працює начальником караулу 16 Державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Рівненській області смт Гоща, вдарив 2 рази сокирою по голові чоловіка в оранжевих штанах (учасника АТО!) за те, що той стояв на дорозі, говорив зі своєю кумою!

Після цього почалася шарпанина.

Приїхав батько того депутата на тракторі, одягнув рукавиці на руки, взяв молотка, і почав робити те, що ви бачите на відео!" — йдеться у повідомленні.

У відділі комунікації поліції Рівненщини підтвердили, що така подія була і слідчо-оперативна група виїжджала на виклик.

За  даними радіо «Трек», на відео депутат Острозької міської ради…

Як повідомлялося, у Польщі побили українця бейсбольною битою.

varta1.com.ua: Новини

Ксенія Бурченко