На Рівненщині під час комендантської години сталося вбивство

П’яний пенсіонер жорстоко розправився з односельчанином

Фото: НПУ

Поліцейські затримали мешканця Дубенщини за умисне вбивство односельця.

Як повідомляє Нацполіція Рівненської області, сьогодні, близько 07:30 год, до поліції зателефонував 65-річний мешканець села Вовковиї, колишнього Демидівського району, та повідомив, що скоїв убивство.

На місце події виїхали слідчо-оперативні групи відділення поліції № 1 (смт Млинів) та обласного управління. Поліцейські встановили, що напередодні в селі Вовковиї неподалік місцевого магазину двоє односельчан розпивали спиртні напої, після чого розійшлися по домівках.

Зі слів 65-річного чоловіка, коли вночі прокинувся, то в своєму будинку побачив невідомого, який вдарив його по голові. Від удару він втратив свідомість, а прийшовши до тями побачив, що невідомий спить на стільці. Господар взяв до рук кухонний ніж, яким наніс численні тілесні ушкодження. Коли зрозумів, що це його знайомий, з яким напередодні «вживав» — було вже пізно. Від отриманих травм, 64-річний мешканець села Вовковиї помер.

На тілі померлого поліцейські виявили понад десяток ножових поранень.

65-річного чоловіка затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру у вчиненні умисного вбивства за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України.

Фото: НПУ

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий

Читайте також