На Рівненщині постраждали двоє малолітніх діток: хлопчик випив бензин, а дівчинка впала з млина (ФОТО)

Обох дітлахів госпіталізували

Фото ілюстративне з відкритих джерел

 

На Рівненщині до лікарні госпіталізували двох малолітніх жителів Рівненського району.

Як повідомили у Нацполіції Рівненської області, учора до поліції надійшли повідомлення про доставлених до лікарні дев’ятирічної та п’ятирічного жителів Здолбунівщини.

Близько 9-ї вечора до поліції повідомили медики про госпіталізованого п’ятирічного хлопчика після вживання токсичних речовин з необережності. Поліцейські з’ясували, що дідусь поїхав косити траву поблизу лісу разом із онуком і його мамою. Дорослі не встигли зогледітися, як хлопчик дістав із машини пластикову пляшку з-під солодкого напою, у якій містився бензин, та встиг зробити ковток. Мама одразу викликала на допомогу медиків «швидкої».

А вже за годину на спецлінію 102 надійшло повідомлення про доставлену до лікарні дев’ятирічну дівчинку із переломом плечової кістки, ушкодженнями і забоями різних частин тіла.

Поліцейські встановили, що малолітня пішла разом зі старшою сестрою до закинутого приміщення млина. Дерев’яне перекриття прогнило, відтак дівчинка впала з третього на другий поверх.

Читайте також: на Одещині двоє дітей отруїлися алкоголем.

«Правоохоронці наголошують дорослим: під час літніх канікул пильнуйте за дітьми та слідкуйте за тим, де і як вони проводять час. Адже відсутність контролю може призвести до трагічних наслідків», наголошується у повідомленні.

 

 

 

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий