На Рівненщині розбився мотоцикліст з дітьми (ФОТО)

Водій в’їхав в електроопору

Фото: НПУ

9 серпня, о 16:40 год., надійшло повідомлення від медиків, що «швидка» виїхала на автопригоду із потерпілими в село Озерськ, колишнього Дубровицького району. 

Як повідомляє Нацполіція Рівненської області, встановлено, що на вулиці Центральна 43-річний місцевий мешканець, керуючи незареєстрованим мотоциклом «Mustang», на заокругленій ділянці дороги, не вибрав безпечної швидкості руху, допустив виїзд поза межі проїзної частини, де врізався в електроопору та паркан.

Унаслідок ДТП мотоцикліст отримав травми, несумісні із життям. Також на двоколісному перебували двоє дітей: шестирічна донька сиділа спереду, а семирічний син — ззаду. 

Потерпілих малолітніх госпіталізували до лікарні. У хлопчика діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку та забої, а у його рідної сестрички відкриту черепно-мозкова травму, перелом стегнової кістки. 

За фактом смертельної автопригоди слідчий вніс відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 КК України. У рамках кримінального провадження мотоцикл вилучений.

Як повідомлялося, у Львові автомобіль збив пішохода.

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий