На Рівненщині судитимуть чоловіка який погрожував журналісту вбивством і насильством

Йому передбачено до трьох років в'язниці

26-річний  чоловік погрожував вбивством і насильством журналісту. 

Про це повідомили у поліції Рівненської області.

Ще на початку липня 2023 року до поліції надійшла інформація від 42-річного рівнянина, головного редактора інформагенції. Він розповів, що біля дверей своєї квартири виявив ритуальний вінок із надписом, у якому написано його прізвище.

«Під час досудового розслідування правоохоронцям вдалося встановити особу, причетну до скоєння злочину. Зловмисник, реалізуючи свій злочинний умисел, о 3:30 третього липня передав поховальний вінок із написом »Вічна пам’ять, світла пам’ять … від вдячних читачів« невстановленій особі, яка доставила його до місця проживання журналіста. Слідчі за оперативного супроводу співробітників управління карного розшуку зібрали достатньо доказів для доведення його вини та на підставі показів свідків, моніторингу сотень публікацій в ЗМІ, висновків ряду судових експертиз, аналізу відео із камер спостереження системи »Безпечне місто«, що дозволило встановити та прослідкувати автівки та маршрути руху, за результатами проведених обшуків та інших слідчих дій повідомили 26-річному зловмиснику про підозру», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: У Львові забудовник хоче виселити переселенців з притулку (ФОТО)

Чоловік своєї вини не визнав і намагався штучно забезпечити собі алібі. Матеріали кримінального провадження щодо чоловіка скеровані на розгляд суду.

varta1.com.ua: Новини

Юлія Зуб