На Рівненщині вилучили 40 метрів кубічних деревини у двох пилорам

Поліцейські перевіряють законність їх походження

ФОТО: Поліція Рівненської області

Правоохоронці Рівненщини  вилучили 40 метрів кубічних деревини у двох селах, оскільки було виявлено деревину породи сосна без відповідного чіпування.

Про це повідомляє поліція Рівненської області у «Facebook».

«Порушення у діяльності двох пилорам на території колишнього Рокитнівського району під час робочого візиту виявили керівник районної військової адміністрації та очільник Сарненського відділу поліції цими вихідними», — зазначається на сторінці структури.

Під час вибіркової перевірки п’яти пилорам на двох із них — у селах Старики та Карпилівка, було виявлено деревину породи сосна без відповідного чіпування.

«На місце події викликали слідчо-оперативну групу відділення поліції № 2 (смт Рокитне), яка задокументували кримінальне правопорушення та вилучила деревину загальним об’ємом орієнтовно 40 метрів кубічних», — йдеться у повідомленні.

Фото: Поліція Рівненської області

Наразі, вирішується питання про накладення на неї арешту.

"За фактом незаконної порубки, перевезення та зберігання деревини слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 246 Кримінального кодексу України.

Зокрема, у рамках кримінального провадження слідчі встановлюватимуть законність походження деревини", — доповнили в поліції.

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк

Читайте також