На Рівненщині маршрутка внаслідок зіткнення з BMW перекинулася: 7 потерпілих (фото, відео)

cb-1_1
cb-1_1

Неподалік Вараша, у Володимирецькому районі, на Рівненщині, зіштовхнулися «BMW 730» та маршрутка сполученням «Володимирець–Вараш». Мікроавтобус, у салоні якого перебували близько 10 пасажирів, відкинуло в кювет, і він перекинувся на дах. До лікарні госпіталізували 7 людей.

Як повідомили у відділі комунікації обласної поліції, аварія сталася 15 січня. Повідомлення про автопригоду з потерпілими до поліції надійшло близько 16 год.

«25-річний водій автомобіля «BMW 730», мешканець села Великий Жолудськ, на швидкості не впорався з керуванням і зіткнувся з маршруткою, яка рухалася в попутному напрямку. Пояснив, його підрізало інше авто. Від удару з маршруткою «BMW» викинуло з дороги», — розповіли в поліції. Від сильного удару, мікроавтобус, у салоні якого перебувало до десяти пасажирів, відкинуло в кювет, внаслідок чого транспортний засіб перекинувся на дах. Від удару із проїзної частини злетіло і «BMW».

За кермом мікроавтобуса був 59-річний мкшканець села Берестівка. Обидва водії, згідно з результатами освідування, були тверезими.



Усі потерпілі — мешканці Володимирецього району та Вараша. Із них трьох госпіталізували у травматологічне відділення. У 45-річного мешканця Вараша та 23-річного мешканця села Кідри попередньо діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, вивих шийного хребця та стегна, забійні рани та осаднення. 47-річна мешканка села Берестівка отримала забої плеча, грудного відділу та перелом шийних хребців під питанням.

Слідчі з’ясовують усі обставини ДТП у рамках кримінального провадження, розпочатого за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України.

[embed]https://www.instagram.com/p/B7WDGQ-gHWu/?utm_source=ig_web_copy_link[/embed]

varta1.com.ua: Новини