На Рівненщині син убив батька, бо той не дав грошей (фото 18+)

3-1_5e2804d12b5ff
3-1_5e2804d12b5ff

У Рівненській області 26-річний чоловік до смерті побив свого 58-річного батька, який відмовився дати йому гроші.

Як повідомили у відділі комунікації поліції Рівненської області, мертвим його виявив 42-річний рідний брат, увечері, 20 січня.

Трагічний випадок стався в селі Кідра, Володимирецького району.

Зазначається, що вбитий тимчасово мешкав у будинку 50-річного мешканця села Кідри, який має інвалідність через паралізовані ноги. Того злощасного вечора, до оселі прийшов син першого, 26-річний місцевий мешканець, разом з ісвоїм товаришем. Усі троє, окрім господаря, сіли вечеряти.

Після застілля батько гостя пішов відпочивати в кімнату, куди, через деякий час, навідався його син просити грошей. Почувши відмову, молодик почав бити батька руками й ногами по всьому тілу та голові. Коли ж власник будинку зробив зауваження, то дісталося і йому.

Поквитавшись з усіма, 26-річний чоловік пішов геть. Від отриманих травм, батько помер у ліжку, не приходячи до тями. Тіло чоловіка направили в морг для проведення судово-медичної експертизи, яка встановить причину смерті.

Також у 50-річного потерпілого медики діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, перелом щелепи, забої тіла та госпіталізували у травматологічне відділення медзакладу. За цим фактом слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою правовою кваліфікацією — умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження.

26-річного мешканця села Кідри затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Чоловіку повідомили про підозру у вчинені умисного тяжкого  тілесного ушкодження, що спричинило смерть потерпілого. Вирішується питання обрання підозрюваному міри запобіжного заходу.

varta1.com.ua: Новини