На Рівненщині влаштували помпезне відкриття шкільного туалету (ФОТО)

2022-01-05-160812
2022-01-05-160812

Ліцей села Тишиця Рівненського району відкрив з перерізанням червоної стрічки шкільний туалет.

Як пише «Варта1», з посиланням на радіо «Трек», «довгоочікувана подія відбулася у стінах Тишицького ліцею. Тут відкрито внутрішню вбиральню. Понад 470 осіб ліцею — учасників освітнього процесу щиро вдячні усім, хто долучився до цієї важливої справи. Адже ми всі розуміємо надважливість збереження здоров’я наших дітей. Особлива вдячність Березнівському міському голові Русланові Пилипчуку, депутату Березнівської міської ради Олександру Галагузу та колишньому директору ліцею Ользі Дячук».

Заступник директора обласного департаменту освіти і науки Марина Пашковська з усмішкою прокоментувала цю подію: «Що можу сказати? Вміли готувати, та не вміли подати».

Як зазначається, «звісно, що урочисте відкриття туалетів з перерізанням стрічок — це занадто. Втім, це останній загальноосвітній заклад у Березнівській громаді, де досі не було внутрішньої вбиральні. Може, тому люди сприймають це, як вагому подію. Бо на добудову цієї вбиральні було витрачено значні кошти: майже 1,5 млн грн з держбюджету і близько 2,5 млн грн з бюджету Березнівської ОТГ. А будували цю вбиральню з 2019 року».

varta1.com.ua: Новини