На Рівненщині викрили підпільний цех з обробки бурштину (фото)

na-rivnenshchini-vikrilipidpilniytsekhz-obro20181012_2357
na-rivnenshchini-vikrilipidpilniytsekhz-obro20181012_2357

У результаті проведених спільних заходів працівників органів прокуратури Рівненської області та Управління захисту економіки у Рівненській області, Департаменту захисту економіки, Національної поліції України, сьогодні, 12 жовтня, викрито та припинено діяльність підпільного цеху з оброблення бурштину, який функціонував на території домоволодіння жителя смт Зарічне. Про це, з посиланням на повідомлення у Сарненській місцевій прокуратурі Рівненської області, пише "Rivne.media".

Загалом, у ході проведених обшуків виявлено та вилучено близько 100 кг бурштину різних фракцій, а також, 8 станків для оброблення «сонячного» каміння, дві мотопомпи заводського виробництва, ваги  і «чорнові» записи.

Зазначені слідчі дії проведено у рамках кримінального провадження, зареєстрованого за ст. 240 КК України  (порушення правил охорони або використання надр).

Процесуальне керівництво, у вказаному кримінальному провадженні, здійснює Сарненська місцева прокуратура Рівненської області. Зараз, тривають слідчі дії щодо документування протиправної діяльності осіб, пов’язаної із незаконними операціями із бурштином.

varta1.com.ua: Новини