На росії похвалилися вкраденою ідеєю легендарної української марки (ФОТО)

Жалюгідна пародія

Росіяни вкотре зганьбилися, вкраши ідею української популярної марки про посилання у відомому напрямку російського воєнного корабля й приліпили нещодавній інцидент із американським БПЛА у Чорному морі. Про це повідомив український активіст і блогер Сергій Стерненко, опублікувавши знімок.

У коментарях підписники вказали на жалюгідний вчинок ворога, а також наголосили, що ті, як завжди, не спроможні створити щось своє й оригінальне.

Схожість так званої російської поштової марки не викликає сумнівів, що представники держави-терориста просто вкрали ідею знаменитої української – першої, яка була випущена від час воєнного стану, і яка вшановує героїзм наших прикордонників із острова Зміїний, котрі на заклик російських моряків здатися послали їх разом із воєнним кораблем на*уй.

Відмінністю є лише те, що російська пародія оформлена в кольорах прапора рф, і на ній солдат із шевроном ЗС РФ на формі показує знаменитий жест не крейсеру «Москава», як на українській марці, а американському розвідувальному безпілотнику MQ-9 Reaper, який 14 березня впав у Чорне море після інциденту з російським винищувачем Су-27.

«Меншовартісна провінція підгледіла що б таке вкрасти у метрополії. Жалюгідні», – прокоментував потуги росіян Сергій Сетрненко.

Пародія від рф

Насправді в РФ поки не випускали таку «марку» – її фото було опубліковано в пропагандистському Telegram-каналі SATIRAtor, де вони ведуть «політичну сатиру».

Читайте також: у США показали відео інциденту з російським винищувачем та американським безпілотником (ВІДЕО)

Проте, як вказали в коментарях українці, це не змінює факту, що росіяни всю свою історію лише те і вміють, що красти.

varta1.com.ua: Новини

Коментарі

Читайте також