На росії пролунав потужний вибух: тремтіли стіни та вікна, є постраждалі (ВІДЕО)

Утворилася величезна вирва

У місті Кіреєвськ Тульської області росії пролунав потужний вибух. Мешканці повідомляють про вирву глибиною в 5 метрів. Попередньо відомо, що двоє людей дістали поранення.

Про це пише Telegram-канал "Осторожно, новости" з посиланням на місцевих жителів та РИА Новости з посиланням на диспетчерську службу регіону

Жителі, вибух пролунав приблизно о 15:15 у Кирєєвську (місто за 35 км від Тули). За їхніми словами, хлопок було чутно на все містечко: тремтіли стіни та вікна, також вибух чули за 30 км від міста.

Після цього жителі виявили вирву поблизу житлових будинків, а самі будинки також постраждали, у багатьох жителів вибило вікна.

Попередньо, відомо про двох постраждалих: хлопця і дівчину, їх порізало осколками скла.

Жителі припускають, що причиною вибуху міг стати безпілотник.

РИА Новости з посиланням на Єдину чергово-диспетчерську службу регіону повідомляє, що двоє людей постраждали під час вибуху в Кирєєвську Тульської області.

Влада Тульської області також прокоментувала вибух у Киреєвську.

За їхніми даними, постраждали три житлові будинки, двоє людей отримали поранення, їм надано медичну допомогу. За дорученням губернатора на місце виїхали представники влади “для координації всіх дій та з'ясування обставин події.

Читайте також: на росії сталася масштабна пожежа

Наразі загрози безпеці населення та інфраструктури немає”, — йдеться у повідомленні комітету регіональної безпеки.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена