На Росії скоїв самогубство другий за місяць ТОП-чиновник «Газпрому» (ФОТО 18+)

Заступника гендиректора Єдиного розрахункового центру Газпром

На Росії встановлюються обставини загибелі заступника гендиректора Єдиного розрахункового центру Газпрому з корпоративної безпеки, тіло якого знайшли в престижному селищі Ленінське, Виборзького району, Ленобласті. Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Поруч було виявлено записку.

Місяцем раніше в тому самому селищі було знайдено тіло топ-менеджера іншого підрозділу з орбіти «Газпрому». Обидва раніше працювали в «Газпром Трансгазі».

Вранці 25 лютого до поліції надійшло повідомлення про загибель чоловіка на вулиці Рубіновій в елітному котеджному селищі в Ленінському. Співробітники знайшли загиблого в петлі в гаражі-прибудові.

У покійному упізнали 61-річного Олександра Тюлякова, заступника генерального директора Єдиного розрахункового центру (ЄРЦ) «Газпрому» з корпоративної безпеки.

Цей підрозділ виконує функції казначейства всієї монополії. До призначення в ЄРЦ Олександр Тюляков з березня 2014 року працював на посаді заступника генерального директора з корпоративного захисту та управління персоналом «Газпром трансгаз Санкт-Петербург».

Обставини події встановлює СК Ленобласті.

Нагадаємо, місяцем раніше в особняку на вулиці Перлинній, у тому ж селищі Ленінське, було виявлено мертвим 60-річного керівника транспортної служби «Газпром інвесту» Леоніда Шульмана. Також було виявлено записку. Шульман раніше також працював у компанії «Газпром Трансгаз». 

varta1.com.ua: Новини

Ольга Чобіт

Читайте також