На росії вдови окупантів не приховують свою радість, отримуючи шуби навзамін загиблих чоловіків (ФОТО)

А шуби, мабуть, вкрадені в Україні...

Фото: соцмережі

Жінкам, котрі втратили чоловіків на війні в Україні в складі російської армії, москвичі почали дарувати шуби. Вдови окупантів навіть не намагалися приховати свою радість за такі «гробові» від суспільства.

На це звернув увагу український ведучий Олексій Дурнєв у своєму Telegram-каналі «Боже, яке кончене», пише «Оbozrevatel». 

А коментатори з України заявили: вони не здивовані, що вдови загарбників вирішили, що шуба взамін на чоловіка – це хороший обмін.

Перше фото з шубою та підписом «Від представників російського активу Москви передали подарунок Наталі, вдові героя Новоросії» зʼявилося 6 лютого.

На кадрі Наталя позувала зі щирою посмішкою на обличчі, тримаючи новий верхній одяг.

Ще одне аналогічне фото зʼявилося вже сьогодні, 7 лютого. На ньому вдова на імʼя Валентина також позувала з шубою, однак не змогла відірвати погляд від обновки, тому навіть не глянула в камеру.

У коментарях українці не скупилися на реакцію: «Нормальний курс обміну», «Шкура за шкуру», «А шуби, мабуть, вкрадені в Україні, прокляті і в крові», «Об'єктивно, шуба краще, ніж мішок картоплі», «Сюр якийсь», – йдеться в повідомленнях.

Як повідомлялося, на росії батьки поховали чуже тіло, щоб отримати «гробові» виплати.

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий