На Самбірщині дуже злий священник конфліктує з матір’ю восьми дітей (відео)

нгл8ш
нгл8ш

На Самбірщині, що у Львівській області, стався конфлікт місцевого священника та жінкою, яка є матір’ю-героїнею 8 дітей (вдовою). Про це розповів Богдан Бобровський.


Як розповів чоловік, жінка разом із своєю родиною, власними силами та коштами без жодної підтримки влади поставила сімейний будинок на ділянці, яку дала їй влада ще у 1986 році.


Впродовж більше 30 років сім’я оббиває пороги міської влади, щоб отримати документи на будинок, на що чує одне і теж саме, ще не час! І все безрезультатно, нова влада — нові відмазки.


Ситуація  стала резонансною, коли жінка разом із своєю онукою знаходились на території будинку, приїхав «КамАЗ» висипати пісок та засипати проїзд на цю територію!


«Поруч будівлі знаходиться церква, яку побудували впродовж року! Та як виявляється їм бракує території та частину подвір’я хочуть забрати собі! Щастя, що онука здогадалися ввімкнути камеру, та непомітно відзняла ці кадри. На відео чітко видно, що жінка забороняє висипати землю та території яку їй дала влада, на що отець грубо відповідає:«Що її землею засипить, та ще многая літа заспіває».  Наносить тілесні побої, які зафіксовані, та говорить про те, що він дуже злий! Чи варта ця людина носити статус Богослужителя? Та чи почує влада врешті решт жінку, та надасть усі документи на землю яка по праву належить її сім’ї?» — йдеться у дописі.


За наданими фактами відкрите кримінальне провадження.




varta1.com.ua: Новини