На сесії Львівської райради побилися депутати (ВІДЕО)

керкенр
керкенр

Сьогодні, 23 грудня сталася бійка на сесії Львівської райради. Відео Юлія Рудницького опублікували в «Telegram»-каналі «П’ємонт».

«Депутат від »Свободи« Богдан Федун (голова комісії з культури!) стрибнув на депутата »Самопомочі« Станіслава Горуну, чемпіона з карате. Вгадайте, хто переміг», — йдеться в дописі.



У коментарі ZAXID.NET Станіслав Горуна розповів про причини бійки.

За його словами конфлікт відбувся одразу після засідання сесії районної ради. Богдан Федун спершу словесно почав ображати Станіслава Горуну, а потім кинувся до бійки.

«Він почав кричати, що я «вата». Я йому сказав: «Якби ти був нормальним чоловіком, ти би мені це сказав при особистій зустрічі, коли ми зустрічалися і обговорювали ці всі питання, а не зараз на камеру. А зараз ти себе поводиш як сопляк». Він почав мене ображати і кидатися на мене. Попробував мене головою вдарити, потім коліном, рукою на мене замахнувся. Я просто повалив його на землю», – розповів Cтаніслав Горуна.

Додамо, що у серпні поточного року Станіслав Горуна потрапив у скандал,  ставши на захист української легкоатлетки Ярослави Магучіх, яка обійнялась та сфотографувалась із російською спортсменкою Марією Ласіцкене після змагань.

Думку з цього приводу Станіслав Горуна висловив на сторінці у «Facebook».

«Спорт це вид діяльності. Для більшості спортсменів національної збірної України це професія і справа життя. Відчепіться від спортсменів з вашою ****ною політикою», — заявив він.

Богдан Федун — ветеран російсько-української війни.

varta1.com.ua: Новини