На Сході тривають запеклі бої (відео)

Screenshot_1
Screenshot_1

Починаючи від 5-ї години ранку, 18 лютого, йде інтенсивний бій між бойовиками та українськими військами в районі Золотого, Оріхово та Новотошківки.

За даними «ТСН», вороги накривають позиції бійців збройних сил України ствольною артилерією. Вибухи чути за кілька кілометрів.

Окрім цього з боку так званої «ЛНР» російські формування почали гатити чи не по всій лінії розмежування на Луганщині. Мешканці Лисичанська розповідають, що розриви чути навіть в їхньому місті, а це за три десятки кілометрів від позицій. Також є інформація, що один зі снарядів влучив у приватний будинок у селі Новотошківка.

За даними пресцентру ООС, внаслідок ворожих обстрілів, українські захисники понесли втрати.

Станом на 8:30 год., обстріли тривають, але їхня інтенсивність знизилась.

«Десь з 5 години ранку йде інтенсивний бій, район Золотого (ш-та Родіна), Оріхово та Новотошківки. Обстріли чути і в Лисичанську. Накривають квадрати, так як у 2015 році, калібр 120 і вище. Кулі долітають до Золотого, в Новотошківці попадання у житловий масив, зруйновано житло. Ось таке розведення і режим тиші, і для ЗСУ миротворча команда »наблюдать, не отвечать«. Де ОБСЄ де всі інші, де »доблісні полководці« від миру?», — прокоментував ситуацію радник голови Луганської ОДА Віталій Шведов.

[video width=«320» height=«576» mp4=«https://varta1.com.ua/wp-content/uploads/2020/02/video-1582013083.mp4»][/video]

varta1.com.ua: Новини