На Сихові зухвало пограбували людину (ФОТО)

егнрог
егнрог

У Львові працівники поліції затримали чоловіка, підозрюваного у здійсненні зухвалого грабежу. Про це сьогодні повідомили у пресслужбі поліції Львівської області.

У поліції зазначили, що затриманий напав на потерпілого коли той сідав у свій автомобіль — побив його та заволодів двома мобільними телефонами.

«7 листопада у поліцію надійшло повідомлення про пограбування від 30-річного львів’янина. За словами заявника, близько 18:00 год, на вулиці Зубрівській, у Львові, коли він сідав у свій автомобіль, на нього напав невідомий чоловік, побив його, відібрав два мобільні телефони, після чого втік», — інформують у пресслужбі.

На місці події працювала слідчо-оперативна група відділу поліції № 2 Львівського районного управління поліції № 2.

Правоохоронці встановили особу нападника — ним виявився 39-річний мешканець Львова. Його затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Речові докази у нього вилучені.

Вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України та обрання йому запобіжного заходу. Санкція статті передбачає покарання — позбавлення волі на термін від чотирьох до шести років.

Досудове розслідування триває.

varta1.com.ua: Новини