На Сихові двоє чоловіків підпалили автомобілі на загальну суму понад мільйон гривень (ФОТО)

На вулиці Гната Хоткевича двоє раніше судимих львів’ян вчинили підпал

У Львові судитимуть зловмисників, обвинувачених у підпалі чотирьох автомобілів. Сума завданих збитків становить майже мільйон 200 тисяч гривень.

Як повідомили у Нацполіції Львівщини, під час досудового розслідування поліцейські встановили, що 13 травня близько третьої години ночі на вулиці Гната Хоткевича у Львові раніше судимі львів’яни віком 44 і 45 років вчинили підпал мікроавтобуса Renault Master через неприязні відносини із власником транспортного засобу. Переконавшись, що автомобіль загорівся, зловмисники втекли з місця події.

Мікроавтобус був повністю знищений вогнем. Крім цього від займання були пошкоджені ще три автомобілі, припарковані поруч: Renault Megane, Opel Zafira та Nissan Leaf. Загальна сума завданих збитків потерпілим склала майже мільйон 200 тисяч гривень.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні відкрите за ч.2 ст.28 ч.2 ст.194 (Умисне знищення та пошкодження чужого майна шляхом підпалу, вчиненому за попередньою змовою групою осіб, що заподіяло майнову шкоду в особливо великих розмірах) ККУ, завершене. Обвинувальний акт скерований на розгляд суду.

Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до десяти років.

 

varta1.com.ua: Новини

Коментарі

Читайте також