На Тернопільщині п'яний водій в'їхав в авто патрульних, коли ті складали протокол щодо іншого п’яного водія (ФОТО)

ДТП сталася у комендантську годину, а винуватець одразу втік з місця події

Вночі 24 листопада, у Тернопільській області, вводій у нетверезому стані роз’їжджав вулицями міста у комендантську годину та в'їхав у службовий автомобіль поліцейських. Автопригода трапилася близько 01:00 у Кременці. Про це повідомила пресслужба ГУНП у Тернопільської області.

«Правоохоронці на одній із центральних вулиць райцентру оформляли матеріали про адмінправопорушення за ст. 130 КУпАП (керування транспортними засобами особами, які перебуваються у стані сп’яніння). У цей момент в припаркований службовий автомобіль Renault Duster в’їхала проїжджаюча автівка марки Fiat Scudo. Винуватець ДТП не зупинився та втік.», - йдеться у повідомленні.

Згодом поліцейські встановили його місцезнаходження. Правопорушник – 37-річний житель Кременця. Під час спілкування з водієм правоохоронці помітили у нього явні ознаки алкогольного сп’яніння, але пройти перевірку на стан сп’яніннях він відмовився.

Фото: ГУНП у Тернопільській області

Читайте також: суд виніс вирок народному артисту зі Львова за п’яну ДТП (ВІДЕО)

Поліцейські склали на нього протоколи за трьома статями КУпАП: ст.122-4 (залишення місця ДТП), ст.124 (порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів), ст.130 (керування транспортними засобами особами, які перебуваються у стані сп’яніння).

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк