На Тернопільщині СБУ затримала чоловіка, який підтримував росію (ФОТО)

Чоловік з Підмосков’я

Служба безпеки України викрила мешканця Тернопільщини, який активно поширював у соціальних мережах антиукраїнську пропаганду окупантів та виправдовував збройну агресію РФ. Про це повідомила пресслужба СБУ.

Впродовж багатьох років уродженець Підмосков’я жив у одному із селищ Тернопільського району. Чоловік не виказував оточуючим жодних ознак своєї нетерпимості до українців.

Після повномасштабного військового вторгнення загарбників в нашу державу проросійський агітатор почав систематично розповсюджувати у мережі Інтернет матеріали російської пропаганди, які не тільки обґрунтовували правомірність збройного нападу РФ на Україну, а й звеличували воєнні злочини армії агресора.

У помешканні пропагандиста правоохоронцями вилучено телефон та комп’ютерну техніку із доказами його протиправної діяльності.

Зловмиснику повідомлено про підозру за ст. 436-2 (виправдовування, визнання правомірною, заперечення збройної агресії російської федерації проти України, глорифікація її учасників) Кримінального кодексу України та вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу.

Нагадаємо, на Хмельниччині засудили чоловіка, який вбив знайомого через підтримку росії.

varta1.com.ua: Новини

Ольга Чобіт