На Тернопільщині внаслідок вибуху газу рознесло пів будинку (ФОТО)

Є потерпілий

ФОТО: ДСНС у Тернопільській області

Сьогодні ввечері, 2 січня, на Тернопільщині в житловому будинку вибухнув газ. Попередньо відомо про одного постраждалого. Про це повідомляє пресслужба ДСНС у Тернопільській області.

«2 січня о 18:05 надійшло повідомлення про вибух в приватному житловому будинку в с. Хлопівка Хоростківської ТГ Чортківського району.», - йдеться у повідомленні.

На місце події направили чергове відділення державної пожежно-рятувальної частини та мобільну оперативну групу рятувального загону. Рятувальники прибувши в село підтвердили факт вибуху без подальшого горіння, в результаті якого житловий будинок був повністю зруйнований.

Фото: ДСНС у Тернопільській області

На місці події рятувальники виявили травмованого власника будинку. Чоловік перебував у свідомості. Медики його оглянули і з опіками різного ступеня госпіталізували в лікувальний заклад.

Читайте також: під час вибуху у Львові загинула сім'я керівниці приватних садків

Правоохоронці внесли цю подію в ЄРДР, слідчо-оперативна група встановлюватиме точні обставини надзвичайної ситуації. Наразі за повідомленням Служби порятунку, ймовірна причина вибуху – розгерметизація внутрішньої системи газопостачання.

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк

Читайте також