На Тернопільщині неповнолітній зґвалтував 13-річну дівчинку

original-photo
original-photo

Подія трапилася ще у п’ятницю, 23 липня, на ставку у селі Настасів, Тернопільського району, пише місцеве видання «Тернополяни».




Ввечері, 23 липня, на ставок у село Настасів, Тернопільського району, прийшли троє хлопців з сіл Лучка та Воля, віком від 14 до 17-ти років, у гості до неповнолітніх дівчат, розповідають у місцевих групах у соцмережах.


Відомо, що підлітки були напідпитку, однак немає інформації чи пили всі учасники зустрічі.


Невдовзі 17-річний хлопець зґвалтував 13-річну мешканку села Настасів. Дитину після того доправили в реанімацію. Сьогодні дівчинка почувається краще, вона вже у звичайній палаті.


У поліції Тернопільщини деталей даної справи не коментують, спираючись на статтю 27 — “Гласність і відкритість судового провадження та повне фіксування технічними засобами судового засідання і процесуальних дій” і оскільки у справі є неповнолітні особи.


Однак, факт підтвердили і повідомили, що на цю годину 17-річному хлопцю уже оголосили підозру за частиною 4 статті 152 ККУ — зґвалтування особи, яка не досягла 14 років. За даною статтею, неповнолітньому загрожує від 10 до 15 років ув’язнення.



varta1.com.ua: Новини