На Тернопільщині потяг переїхав чоловіка

zalizny4nedtp
zalizny4nedtp



Учора, 10 лютого, на Тернопільщині, близько пів на десяту вечора, машиніст електрички побачив на колії тіло невідомого чоловіка без ознак життя. Він повідомив диспетчера, а вже той викликав поліцію та швидку.


Як повідомили в секторі комунікацій Головного управління Національної поліції України в Тернопільській області, потерпілий був на рейках між станціями Цебрів–Озерна, Зборівського району.

Під час попереднього огляду тіла експерт зазначив, що травми характерні для удару поїздом. Ймовірно, чоловік йшов у попутному напрямку із залізничним транспортом та не встиг вчасно відійти. У результаті удару, він загинув на місці події.

Слідчо-оперативна група, яка виїжджала на місце аварії, встановила, який потяг збив чоловіка. Залізничний транспорт був уже у Львові. На електровозі та на першому вагоні фахівці виявили сліди крові.


Правоохоронці встановлюють особу загиблого. На вигляд йому 40–50 років, середньої тілобудови і зростом приблизно 170 сантиметрів. Волосся коротке, сиве.


Був одягнутий у светр бірюзового кольору, сіру кофту з капюшоном, трикотажний светр синього кольору з чорними та червоними смугами, сині джинси та вишневі кросівки.


Цей факт внесений в ЄРДР відповідно до статті 276 частина 3 ККУ — Порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного транспорту, що спричинили загибель людей. З’ясовуються обставини нещасного випадку.



varta1.com.ua: Новини