На Тернопільщині у летальній ДТП травмувалося шестеро молодих людей (фото)

0202WhatsApp Image 2020-11-30 at 22.13.47
0202WhatsApp Image 2020-11-30 at 22.13.47

У понеділок, 30 листопада, на Тернопільщині сталася аварія зі смертельними наслідками для водія, а також травмами для шести пасажирів. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.


Розтрощені вщент машини, травмовані молоді люди, та смерть водія — такі наслідки дорожньо-транспортної пригоди в Кременецькому районі.


«Близько 21:00 год., на автодорозі »Почаїв–Зборів«, біля села Лосятин, не розминулися автомобілі »AUDI« та »MERCEDES Sprinter«. За попередньою інформацією, водій легкового автомобіля виїхав на смугу зустрічного руху і врізався в мікроавтобус. У результаті удару від передньої частини AUDI нічого не залишилося. Рятувальникам довелося вивільняти людей з металевої пастки», — повідомили у поліції.


На місці пригоди працювала слідчо-оперативна група, рятувальники та бригада екстреної медичної допомоги.


«Аварія завершилася летально для водія »AUDI«. Чоловік, 1994 року народження, помер дорогою до лікарні. Його трьох пасажирів — молодих людей, віком 18–19 років, госпіталізували до лікарні з ушкодженнями різного ступеня тяжкості. На місці отримав меддопомогу і дев’ятнадцятирічний кермувальник з »MERCEDES Sprinter«, а його двох двадцятирічних пасажирів також госпіталізували. З якою швидкістю рухався легковий транспорт встановить слідство», — додали у поліції.



Даний факт внесений в ЄРДР згідно статті 286 частина 2 ККУ. Триває слідство.





varta1.com.ua: Новини