Поблизу Львова п’яний водій вчинив масштабну ДТП (ФОТО)

Постраждали люди через п’яного

Дорожньо-транспортна пригода сталась в неділю, 26 червня, о 15:40 год., на автодорозі «Київ–Чоп», неподалік села Зубра, Львівського району. Про це повідомили сьогодні у прес-службі поліції Львівської області.

Правоохоронці встановили, що водій автомобіля «ЗАЗ Сенс», 28-річний мешканець району, скоїв зіткнення з мікроавтобусом «Фольксваген», під керуванням мешканця Львівщини, віком 41 рік, який їхав попереду.

Після удару «Фольксваген» по інерції зіткнувся з легковиком «Форд», яким керував 29-річний львів’янин.

«Внаслідок зіткнення, тілесні ушкодження отримали водій «ЗАЗу», а також водій та 39-річна пасажирка мікроавтобуса — вони були доправлені у лікарню. Окрім того, встановлено, що водій «Сенсу» керував транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння», — повідомили в поліції.

За фактом слідчі відділу поліції № 3 Львівського районного управління поліції № 2 відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286-1 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України.

Проводиться досудове розслідування, правоохоронці з’ясовують обставини події.

Додамо, що  санкція статті передбачає покарання — позбавлення волі на термін до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на термін від трьох до п’яти років.

Нагадаємо, зранку в черзі на кордоні з Польщею сталася ДТП.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також