На трасі «Київ-Чоп» через потрійну ДТП ускладнений рух транспорту (ФОТО)

На Рівненщині сталася смертельна ДТП за участю легковика і двох вантажівок

Фото: НПУ

У зв’язку з дорожньо-транспортною пригодою з потерпілими, що сталася, близько опівночі, на 386 км автодороги М-06 Київ - Чоп між селами Тараканів та Підлужжя рух транспорту в напрямку міста Рівне ускладнений (реверсний). Патрульні забезпечують регулювання дорожнього руху. Водії, плануйте маршрут своєї поїздки з урахуванням цієї інформації, повідомляє Патрульна поліція Рівненщини.

Як повідомляє Нацполіції Рівненської області, повідомлення про автопригоду між населеними пунктами Тараканів та Підлужжя надійшло до поліції близько 21:30 вчора, 15 серпня.

64-річний дубенчанин, водій автомобіля «ВАЗ-2101» із причепом, на якому знаходився мотоблок, із невстановлених поки причин виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся із вантажним автомобілем «DAF» із напівпричепом під керуванням 31-річного жителя Кіровоградської області.

Від удару вантажівка виїхала на смугу зустрічного руху та зіткнулась із вантажним автомобілем аналогічної марки із напівпричепом під керуванням 38-річного жителя міста Суми.

Водія із понівеченого легковика деблокували рятувальники. Його госпіталізували у реанімаційне відділення, втім, попри вжиті заходи врятувати життя йому не вдалося: за декілька годин 64-річний чоловік помер.

Фото: НПУ

У травматологію госпіталізували 63-річного дубенчанина — пасажира «ВАЗівки». Медичну допомогу на місці надали і двом водіям вантажівок. За результатами огляду на стан сп’яніння вони були тверезі.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху слідчі слідчого управління розпочали досудове розслідування.

«Рух на цій ділянці дороги досі ускладнений — його регулюють патрульні поліцейські, зазначається у повідомленні.

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий