На трасі «Київ–Чоп» водій вантажівки скоїв наїзд на легковик львів’янина (ФОТО)

Кросовер опинився під фурою…

Фото: ДСНС

Унаслідок ДТП на трасі «Київ–Чоп», госпіталізували водія та пасажира кросовера. Автопригода сталася 16 серпня, о 18:10 год., у селі Панталія, Дубенського району.

Як повідомляє Нацполіція Рівненщини, 68-річний водій вантажівки «MAN», мешканець Волинської області, на нерівнозначному перехресті, виїжджаючи з другорядної дороги на головну, не надав переваги в русі автомобілю «Geely MK Cross», під керуванням 22-річого мешканця Львівщини.

Унаслідок зіткнення, водія кросовера та 19-річну пасажирку, рівнянку, із травмами різного ступеня госпіталізували до лікарні. Із понівеченої автівки керманича деблокували рятувальники.

У рамках досудового розслідування, розпочатого за частиною 1 статті 286 КК України, в обох кермувальників відібрані біологічні зразки, а транспортні засоби вилучені. За зовнішніми ознаками водій вантажівки, який у ДТП не постраждав, був тверезий.

За інформацією ГУ ДСНС у Рівненській області, прибувши на місце ДТП бійці ДСНС побачили, що легковий автомобіль марки «Geely» знаходиться під вантажівкою марки «MAN». У легковику перебував затиснутий травмований водій.

Рятувальники, з допомогою спеціального обладнання, деблокували чоловіка та передали працівникам швидкої медичної допомоги. Також з метою недопущення виникнення загорання відключили клеми акумуляторної батареї.

Загалом, із автомобіля марки «Geely» водія, 1999 року народження, та пасажирку, 2003 року народження, було госпіталізовано до Дубенської міської лікарні. Їх стан оцінюють медики. Загиблих не має.

Фото: ДСНС

Фото: ДСНС

Як повідомлялося, на Львівщині під час лобового зіткнення автомобілів постраждали п’ятеро людей.

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий