На трасі на трасі «Старокостянтинів–Немиренці» правоохоронці затримали молодика з галюциногенними грибами (ФОТО)

З п'ятьма пакетами

Фото ілюстративне

У п’ятницю, 10 червня, близько 16:00 години, на трасі в напрямку Старокостянтинів–Немиренці, працівники кримінальної поліції зупинили 21-річного місцевого мешканця, у якого в рюкзаку були галюциногенні гриби. Про це сьогодні повідомили у прес-службі поліції Хмельницької області.

Під час патрулювання правоохоронці зупинили місцевого жителя, який підозріло себе поводив. На запитання поліцейських про те, чи має при собі наркотичні чи інші заборонені в обігу законом речі, молодик зізнався, що має галюциногенні гриби.

«Під час проведення подальших слідчих дій чоловік добровільно видав працівникам поліції, які прибули на місце події, 5 пакунків з грибами, а також спресовані брикети, які, ймовірно, містять псилоцибінову речовину. Молодик пояснив, що наркотичні засоби зберігав для власного вживання», — повідомили у поліції.

Дану речовину було вилучено та направлено для проведення відповідних експертиз.

Зараз фахівці сектору дізнання ВП № 1 (м. Старокостянтинів) ХРУП здійснюють досудове розслідування за ч. 1 ст. 309 (незаконне зберігання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального Кодексу України.

Нагадаємо, що на Львівщині продавали галюциногенні гриби за криптовалюту.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також