На в’їзді в Закарпатську область затримали пасажира автомобіля з бойовими гранатами (ФОТО)

Правоохоронці перевіряють всі автомобілі, які вʼїжджають в область

19 грудня у селі Нижні Ворота Мукачівського району, під час несення служби на блокпосту, зведений наряд правоохоронців виявив у одній із автівок 4 бойові гранати, повідомили у Нацполіції Закарпатської області.

Як зазначається у повідомленні, бойові гранати на територію регіону намагався провезти 41-річний житель Тячівського району, скориставшись для цього попутним транспортом. Вибухонебезпечні предмети чоловік заховав між особистими речами.

На місце події правоохоронці викликали вибухотехнічну службу ГУНП та слідчо-оперативну групу. Фахівці оглянули та вилучили гранати. Наразі оперативники встановлюють їх походження та мету їх зберігання і ввезення в область.

Слідчі попередньо кваліфікують подію за ч. 1 ст. 263 ККУ - незаконне поводження з бойовими припасами.

Читайте також: на Закарпатті депутат підірвав гранати в будівлі сільради.

«Нагадуємо, що поліція Закарпаття продовжує здійснювати на території регіону профілактичні заходи. Правоохоронці перевіряють всі автомобілі, які вʼїжджають в область, а також здійснюють вибіркову перевірку осіб, які перебувають на території краю. Просимо із розумінням поставитися до таких безпекових заходів та сприяти поліцейським у виконанні службових обов’язків», наголошують у поліції.

 

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий

Читайте також