На Великдень ворог обстріляв Харківщину: є загиблі та поранені

Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив, що окупанти завдали ударів по районах Олексіївки, Салтівки, Північної Салтівки Харкова

ФОТО: інформативне

У Харківській області сьогодні, 24 квітня, у результаті обстрілів росіян, поранено 14 людей.

Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов у своєму «Telegram»-каналі.

«Попри свято, сьогодні ворог продовжив обстрілювати мирні оселі Харківської області», - наголосив він.

Так, у великодню ніч окупанти завдали удару по районах Олексіївки, Салтівки, Північної Салтівки Харкова — було поранено трьох людей.

Крім того, вдень російські загарбники обстрілювали Золочівський і Чугуївський райони. За попередніми даними, там було поранено 11 людей, у тому числі 11-річна дитина: Чугуїв — 6, Малинівка — 5, Золочів — 1.

Також в результаті обстрілів двоє людей загинули — у Харкові та Чугуєві.

Водночас? в ефірі Всеукраїнського інформаційного телемарафону Синєгубов повідомив про 4 загиблих.

«Сьогодні вдень більше обстрілювали область. Це місто Чугуїв, місто Золочів, інші. У нас на сьогоднішній час є 11 поранених людей і 4 людини, нажаль, загинуло», — сказав Синєгубов.

Він також додав, що у тимчасово окупованих містах Харківщини окупанти змушують мирних жителів під тортурами або ставати до російських збройних сил, або виїжджати на територію РФ.

«У місті Вовчанськ окупанти вивезли один із заводів на територію Російської Федерації, а у приміщеннях цього заводу влаштували певну тюрму, справжній концтабір, де людей піддають певним тортурам. Змушують співпрацювати із ними, ставати до збройних сил», — сказав Синєгубов.

За його словами, так само діють окупанти і в місті Ізюм.

Він повідомив, що, наразі, найзапекліші бої на Харківщині проходять на Ізюмському напрямку.

«Якщо ж ми беремо Ізюмський напрямок, то він продовжує бути найгарячішою точкою Харківської області, оскільки там наші Збройні Сили тримають ворога і не дають йому просунутись далі на територію Луганської та Донецької областей, фактично збільшивши там свою військову присутність», — сказав голова ОВА.

Також він зазначив, що Ізюм наразі знаходиться в повній окупації.

«Туди немає можливості наразі довести туди ані гуманітарну допомогу, ну, і звичайно ж, ніяких евакуаційних маршрутів нам ворог не погоджує», — сказав голова Харківської ОВА.

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк

Читайте також