На Вінничині кіт задушив 9-місячну дитину

thumbnail-tw-20190325152159-7893
thumbnail-tw-20190325152159-7893

У Липовецьком районі, що на Вінниччині, кіт задушив 9-місячну дівчинку, яка спала у візочку. Про це пише «УНН», зі слів начальника Липовецького відділення поліції ГУНП у Вінницькій області Дармограя Павла Валерійовича.

“Маємо прикрий випадок. Надзвичайна подія була 30 листопада. Прийшло повідомлення, близько 13.30 год. Мама поставила візочок з дитиною і сама поралась по господарству. Потім, коли вона закінчила свої господарські справи, підійшла до візка, а там лежить на дитині кіт. І дитина вже мертва. Відповідно направили дитину на судмедекспертизу. Сьогодні проводили розтин, експерт попередньо сказав, що асфіксія, ніяких більше тілесних ушкоджень у дитини не було”, — повідомив начальник поліції.

Зазначається, що, 30 листопада, о 13.42 год., диспетчер повідомила поліцію, що дитина без ознак життя.

Наразі, ніяких заходів стосовно батьків не вживають, з матір’ю працюють відповідні служби.

“Ніяких заходів поки не вживаємо, враховуючи те, що там зараз психологічна проблема в родині. Думаю, у подальшому вже будемо розбиратись — коли вже будуть висновки, коли проведуть поховання дитини. Тримаємо на контролі, служби працюють з матір’ю — поспішних висновків не робимо... До тварини ніхто не вживав заходів”, — зазначив Дармограй.

varta1.com.ua: Новини