На війні обірвалося життя юного воїна з Львівщини

Герой Дмитро Овчаренко назавжди 20-річний

На війні з російськими окупантами загинув зовсім юний воїн з Дрогобиччини Дмитро Овчаренко.

Сумну звістку повідомила волонтерка, заступник директора ВПУ № 19 м. Дрогобича Ольга Мицак у ФБ.

«Назавжди 20! Ти, не завершивши навчання, підписуєш контракт і йдеш боронити Україну. Світлий, товариський, спортсмен з дитячих років, розумний та начитаний, з перфектною англійською, добрий син та внук, відповідальний старший брат, щирий племінник», зазначає  Ольга Мицак.

6 травня 2023 року Овчаренко Дмитро Миколайович, 01.11.2002 р.н., стрілець - помічник гранатометника 4 аеромобільного відділення 1 аеромобільного взводу 3 аеромобільної роти аеромобільного батальйону військової частини А0284 80 ДШБ загинув як Герой при виконанні бойового завдання за призначенням, під час воєнних дій на території поблизу н.п.Іванівське, Бахмутського району.

Читайте також: на Львівщину надійшла скорботна звістка про загибель двох Захисників з однієї громади.

«Ти мав повернутись із завдання і забрати смаколики з «Нової пошти», відправлені дбайливою тіткою. Солодощі для солодкого хлопчика....Небесний Легіон поповнився ще одним Янголом! Адміністрація освітнього закладу, працівники та учнівський колектив висловлює щирі співчуття з приводу непоправної втрати родині загиблого Героя», зазначається у повідомленні.

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий