На війні загинули два воїни з однієї громади Львівщини

Вічна пам'ять!

Трускавецька громада знову втратила вірних захисників України: Василя Фариму з с. Доброгостів та Ігоря Ригуса з с. Уличне. Про це повідомляє Трускавецька міська рада.

Василь Михайлович Фарима народився в селі Доброгостів 1973 року, де проживав з родиною – дружиною та двома доньками. До лав ЗСУ був призваний 7 травня цього року. У званні солдата проходив навчання як курсант навчального взводу навчальної роти підготовки фахівців тилового забезпечення військової частини А 2600. Його життя обірвалось передчасно – у неділю, 26 травня 2024 року. Василь Фарима був відданий військовій присязі на вірність народу України. За короткий час служби зарекомендував себе з позитивної сторони, як кваліфікований, відповідальний, дисциплінований, працелюбний військовослужбовець. Командування відзначило Василя Михайловича як наполегливого у виконанні службових обов’язків.

Сьогодні, 28 травня о 12:00 просять громаду зустріти Василя Фариму на перехресті Героїв та віддати шану захисникові. Похоронний кортеж попрямує до його рідного села - Доброгостова, де о 19:00 відбудеться парастас у помешканні родини, за адресою: вул. Шевченка, 88.

29 травня о 12:00 відбудеться прощання з Василем Фаримою. Чин похорону пройде у церкві Св. Архистратига Михаїла.

Ігор Васильович Ригус 1976 року народження родом із села Уличне. У лавах ЗСУ солдат Ігор Ригус ніс службу в обслузі зенітно-кулеметного відділення ракетно-артилерійського взводу РВП військової частини А7391. Він загинув 25 травня 2024 року в одному із харківських госпіталів, залишаючись вірним військовій присязі та перебуваючи на військовій службі.

Про привезення тіла загиблого Ігоря Ригуса та прощання з військовим буде повідомлено згодом.

varta1.com.ua: Новини

Ольга Чобіт

Читайте також