На війні загинули два воїни з однієї громади на Львівщині

Вічна пам'ять!

У війні з російським загарбником Дрогобицька громада втратила ще двох мужніх захисників. Про це повідомила пресслужба ДМР.

Під час захисту України від ворога загинув стебничанин Назарій Буцик.

Воїн народився 28 січня 1988 року. Навчався у ЗОШ 6 міста Стебник. Після школи навчався у Львівському політехнічному університеті на факультеті менеджменту.

Лави Збройних Сил України Назар поповнив 3 січня 2023 року. Стебничанин виконував обов’язки оператора БПЛА роти вогневої підтримки 3 десантно-штурмового батальйону вч А2582 (82 ОДШБ).

Захисник загинув 11 квітня 2024 року на полі бою, в районі села Вербове, Запорізької області, під час артилерійського обстрілу.

У загиблого Героя залишились батьки, донька та рідні.

Також, під час захисту України від ворога загинув дрогобичанин Віталій Главатських.

Воїн народився 17 травня 1985 року в Дрогобичі. Проживав на вулиці Вагилевича. Навчався у ЗОШ 5. Після школи навчався у Вінницькому політехнічному університеті. Працював у Бориславі на заводі “РЕМА”.

Лави Збройних Сил України Віталій поповнив у листопаді 2022 року. Був навідником 1 відділення кулеметного взводу 3 стрілецької роти вч А 4026.

Захисник загинув 8 квітня 2024 року, під час виконання спеціального завдання в районі населеного пункту Новомихайлівка на Донеччині.

У загиблого Героя залишились батьки та сестра.

varta1.com.ua: Новини

Ольга Чобіт