На Волині чоловік за 1000 доларів намагався підкупити прикордонника, щоб виїхати з України (ФОТО)

Не відкупився

Сьогодні, 15 липня, близько опівночі, у пункті пропуску «Устилуг» прикордонники Волинського загону виявили в одного з пасажирів автобуса, який їхав закордон, підроблений документ. Про це повідомили у Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

36-річний чоловік надав на паспортний контроль тимчасове посвідчення військовозобов’язаного. У ході його перевірки інспектор виявив ознаки підробки.

Громадянин, зрозумівши, що далі він уже не поїде, спробував «вирішити» питання щодо безперешкодного пропуску через кордон за допомогою хабаря.

Чоловік запропонував військовослужбовцю неправомірну вигоду в розмірі 1000 доларів США. Факт пропонування неправомірних коштів співробітники внутрішньої та власної безпеки по Волинському прикордонному загону задокументували.

За фактом використання підробленого документа та спроби підкупу службової особи поінформовано Нацполіцію.

Нагадаємо, під час воєнного стану виїзд з України заборонений для чоловіків віком від 18 до 60 років. Проте є і винятки: непридатність до військової служби, наявність трьох і більше неповнолітніх дітей, догляд за особами чи дитиною з інвалідністю.

Фото: Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена