На Волині при спробі втечі за кордон затримали нардепа з валізою грошей

Спробу втекти з України він здійснив разом з приятелем екс-нардепом

Фото ілюстративне. Джерело: Економічна правда

Народний депутат Степан Івахів і почесний консул Литви в Луцьку Сергій Мартиняк (колишній нардеп) намагалися покинути територію України через пункт пропуску «Устилуг» на Волині. Обом відмовили в перетинанні кордону, тому що в країні зараз діє військовий стан, а їм немає 60 років, повідомляє тижневик «Номер один».

Спробу втекти з України вони прийняли в ніч з 11 на 12 березня. Про це в «Telegram» повідомила народна депутатка Ірина Геращенко, покликаючись на дані, представлені Держприкордонслужбою.

Повідомляють, що Івахів намагався поїхати, скориставшись дипломатичним паспортом, який зробив зовсім нещодавно, 9 березня 2022 року.

Івахів і Мартиняк задекларували для перетинання чимало грошей: Івахів — 310 тисяч доларів, Мартиняк — 400 тисяч доларів.

Степан Петрович Іва́хів — український підприємець, політик, співвласник ФПГ «Континіум» та мережі автозаправок WOG. Народний депутат VII, VIII та IX cкликань. Входить до рейтингу 100 найбагатших людей України. Перший заступник голови комітету з питань екологічної політики у ВРУ IX скликання (з 29 серпня 2019 року). Народився 24 сiчня 1968 року в с. Андріївка, Буського району, Львівської області.

Сергі́й Васи́льович Мартиня́к (нар. 4 березня 1971 р., м. Луцьк, Волинська область, Україна) — український підприємець і політик, Народний депутат України VII та VIII скликань.

Фото: тижневик "Номер один"

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий

Читайте також