На Волині скоротили період комендантської години і дозволили продаж алкоголю

Комендантська година на Волині триватиме не з 22 до 7 години, а з 23:00 до 06:00 години

Фото: sud.ua

Комендантська година на Волині тепер триватиме не з 22 до 7 години, а з 23:00 до 06:00 години.

Як повідомляє «ВолиньPost», про це йдеться у наказі начальника Волинської обласної військової адміністрації Юрія Погуляйка.

Комендантську годину на Волині ввели 24 лютого.

Також на Волині дозволили продаж алкогольних напоїв, обмеження діятиме лише під час комендантської години. Про це йдеться у наказі начальника Волинської обласної військової адміністрації Юрія Погуляйка.

Рішення, як йдеться у документі, прийняли «з метою підтримання економіки регіону».

«Скасувати заборону та дозволити торгівлю алкогольними напоями й речовинами, виробленими на спиртовій основі, включаючи пиво, вино та слабоалкогольні напої, на всій території Волинської області.

Заборона торгівлі алкогольними напоями й речовинами, виробленими на спиртовій основі, включаючи пиво, вино та слабоалкогольні напої, діє у період запровадженої комендантської години», — йдеться у документі.

Тож, начальники районних військових адміністрацій, голова обласної ради, сільські, селищні, міські голови мають також прийняти рішення про скасування заборон на продаж алкогольних напоїв і речовин, вироблених на спиртовій основі, включаючи пиво, вино та слабоалкогольні напої.

«У разі неприйняття відповідних рішень зазначеними посадовими особами підприємствам, установам, організаціям незалежно від форми власності застосовувати положення цього наказу», — йдеться у документі.

Раніше на Волині заборонили продаж будь-якого алкоголю у зв’язку із воєнним станом. Утім, згодом дозволили продаж вина, пива та слабоалкогольних напоїв.

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий

Читайте також