На Волині сотні людей з квадрокоптерами та ехолотами шостий день шукають зниклу студентку (ФОТО)

Вже обстежено близько 15 км лісу, пошуки тривають

Джерело фото: Волинська служба новин

На Волині шостий день тривають пошуки зниклої 17-річної студентки, вже обстежено близько 15 км лісу.

Як повідомили у Нацполіції Волинської області, щодня до пошуків залучається 250-300 людей - поліцейські, рятувальники, військові, прикордонники, лісівники та громадськість. Також працюють спеціалісти з сучасними квадрокоптерами та кінологи зі службовими собаками.

На сьогоднішній день обстежено близько 15 кілометрів лісу та болотистої місцевості, щодня територія пошуків збільшується. Нині обстежується акваторія річки Стохід із застосуванням ехолотів та підводних відеокамер. 

Наразі дівчину розшукати не вдалося, пошукові роботи тривають. Сили та засоби усіх служб і громадськості спрямовані на якнайшвидше встановлення її місцезнаходження.

Нагадаємо, повідомлення про зникнення неповнолітньої надійшло до поліції 17 лютого, близько 14 години, за допомогою у пошуках звернулися її друзі. Разом із ними дівчина відпочивала поблизу села Угриничі. Зникла відійшла у лісопосадку та не повернулася, мобільний телефон залишила у автомобілі.

Як пише ВСН, на Камінь-Каширщині вже 6 день шукають зниклу 16-річну студентку Аліну Божко.

Відомо, що у лісі у сусідньому селі знайшли пальто та пояс від пальта дівчини. Про це виданню ВСН стало відомо з власних джерел.

Інформацію підтвердили в поліції Волині. Пальто знайшли у лісі за 7 кілометрів від місця, звідки дівчина пішла.

Читайте також:  жителів західних областей закликають допомогти розшукати чоловіка, який втік з психоневрологічного інтернату.

Також відомо, що влітку 2023 року на війні з російськими окупантами загинув 20-річний наречений Аліни Василь Коваль. Коли Василь дізнався, що вирушає в гарячу точку, одразу зробив пропозицію руки і серця своїй коханій. 24 липня 2023 року захисник загинув у результаті мінометного обстрілу в Сіверськодонецькому районі Луганської області.

 

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий

Читайте також