На Волині озброєний юнак пограбував братів-інвалідів (ФОТО)

WsG64niBRC0LKMiJ3M4gCctEycSG59p0J9iDqgTG
WsG64niBRC0LKMiJ3M4gCctEycSG59p0J9iDqgTG

Повідомлення про злочин надійшло до поліції від 40-річного мешканця села Івонівка, 3 грудня. За словами заявника, близько 22:00 години, до будинку, де він мешкає з рідним братом, увійшов невідомий чоловік в балаклаві та, погрожуючи пістолетом, відібрав 7000 гривень, мобільні телефони та інші речі. Чинити опір нападникові потерпілі не могли через інвалідність, повідомили «Варта1» у Нацполіції Волинської області.

Поліцейські встановили, що до злочину може бути причетним 19-річний мешканець села Буша. Після нападу він переховувався від поліції у будинку свого сусіда, до якого попросився переночувати. Під час затримання у підозрюваного вилучені гроші та усі речі потерпілих, пістолет та два пакети з канабісом.

Як з’ясувалось, затриманий виявися причетним до викрадення автомобіля «Шкода» у мешканця Ямпільської територіальної громади в грудні минулого року та перебував у розшуку.

Вилучена у зловмисника зброя направлена на експертизу. Слідчим відділом поліції розслідується кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Такий злочин карається позбавленням волі терміном до 12 років з конфіскацією майна. Зловмиснику оголошено про підозру. Слідство готує клопотання про обрання йому запобіжного заходу — тримання під вартою.

varta1.com.ua: Новини